fbpx

Proteinpulver er en af de billigste måder hvorpå du kan øge dit daglige proteinindtag. Tilsætning af proteinpulver til din kost hjælper med at holde dine muskler sunde og øge deres masse. Det er meget vigtigt for enhver person, især for dem som dyrker sport på professionelt niveau, samt ønsker at få en sund krop og bare motionere for sjov.

Hvis du er ny til dette, er det vigtigt at fortælle, at proteinpulver er lavet af valle, der kommer fra væsken, der forekommer efter ostefremstillingsprocessen. Når væsken er opsamlet, tørres den til pulver.

Naturlig valle smager ikke godt for de fleste mennesker, det er derfor virksomheder, der professionelt laver vallepulver, tilsætter dem smage med naturlige smagsstoffer og sødestoffer. Ved at gøre det sikrer de, at du ikke får ekstra og uønskede kalorier fra fedt og kulhydrater. Dette holder kalorierne nede på et minimum.

Generelt anbefales det at 10-20% af din energi kommer fra protein. Hvilket betyder at 0,8 – 1,5 gram rent protein er påkrævet pr. kg af din kropsvægt. Anbefalingerne er baseret på voksne. Men hvis træner hårdt i gymnastiksalen eller er professionel, har du brug for mere protein. Du bør indtage 2-2,5 gram rent protein pr. kg om dagen af din kropsvægt.

Hvis du gerne vil øge din muskelmasse, skal du indtage omkring 2 gram rent protein pr. dag pr. kg af din vægt.

Denne proteinpulverguide vil rådgive dig om forskellige pulvertyper, der er tilgængelige på markedet, og du kan vælge proteinpulveret baseret på dine mål. Bedste proteinpulver til:

 • Før træning
 • Stive muskler
 • Muskelopbygning
 • Vægt kontrol
 • Styrke og generel trivsel

Hvert af disse produkter giver dig noget unikt og gavnligt, der kan hjælpe dig gennem trætheden i træningscentret.

Bedste Proteinpulver Inden Træning: BIO Vege Protein Mix

Bio Vege Protein Mix pulver indeholder nærende komponenter, som du kan bruge til at opbygge muskler. Det er en smart måde at opbygge muskler, da den indeholder en række aminosyrer, der udelukkende er afledt af plantebaserede ingredienser, hvilket betyder, at dette også er et vegansk proteinpulver.

bio-vege-protein-mix

Det er et af de bedste proteinpulvere, der giver alle fordelene ved at spise fælles proteinrige ingredienser, såsom kød. Du vil også få gavn af mikronæringsstoffer og omega syrer. Dette proteinpulver kommer i den fineste form af pulver og kan let blandes i drikkevarer og mad.

Tag dette proteinpulver og drage fordel af:

 • Øget muskelmasse
 • Boost fra kraftige aminosyrer
 • Tre plantebaserede kilder og omega syrer
 • Forbedret livskvalitet
 • Vegetar og veganske proteinpulver

Vege Protein Mix ingredienser:

Økologisk protein fra ærter (50%), Økologisk protein fra hamp (30%), økologisk protein fra ris (20%)

Bedste Proteinpulver til Stive Muskler: Beta Alanin Proteinpulver

Beta Alanin proteinpulver er en af de mest effektive aminosyrer, der findes på markedet i dag. Dette Beta Alainin proteinpulver er smagløst og kan let blandes i drikkevarer og mad. Da det er lavet af alle naturlige ingredienser, er det også et vegansk proteinpulver

beta-alanine

Ingredienserne i dette proteinpulver udgør 99% protein i kosttilskud. Dette giver dig de bedste værktøjer til at supplere din kost og sportsrutine. Inkluder Beta Alanin proteinpulver til din daglige rutine og snart vil du se dig selv med en forbedret naturlig muskelstyrke og muskelstørrelse.

Tag dette veganske proteinpulver og:

 • Føl boostet af 99% ren protein
 • Bemærk stor forbedring på naturlig styrke og størrelse
 • Har stivere muskler
 • Smagløst proteinpulver til at blande med dine yndlingsdrinks

Ingredienser: 100% beta alanin

køb-proteinpulver

Bedste Proteinpulver til Muskelopbygning: Hamp Proteinpulver

Hamp Protein pulver er et innovativt 100% naturligt plantebaseret supplement og er et af de bedste proteinpulvere til at opbygge muskelmasse. Dette innovative proteinpulver er kun fremstillet af ren hamp.

hemp-protein

Dette veganske proteinpulver er lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold. Det er helt uden smag og kan nemt blandes i både mad og drikke. Dette proteinpulver er en meget rig kilde til aminosyrer, som er afgørende for at støtte musklerne for styrke, udholdenhed og vækst.

 • 100% ren hamp
 • Rig proteinkilde til musklerne
 • Rig i naturlige aminosyrer
 • Lavt fedtindhold og lavt kalorieindhold
 • Vegansk proteinpulver, som vegetarer og kødelskere også vil nyde
 • Glutenfri og uden smag

Ingredienser: 100% rent hampproteinpulver

køb-proteinpulver

Bedste Proteinpulver til Vægtkontrol: Bio Super Slim Mix

Bio Super Slim Mix er et organisk produceret proteinpulver. Det er også et kosttilskud, der kommer i pulverform. Dette proteinpulver er egnet til veganere og vegetarer.

Bio Super Slim Mix består af en række superfoods, der hjælper med en bedre vægtkontrol. Super Slim Mix blev skabt i erkendelse af, at vægtkontrol kan være en vanskelig opgave. Derfor er seks superfoods sammensat i en formel for at hjælpe med din vægt.

super-slim-mix

Dette veganske proteinpulver er ikke kun rig på proteiner, men også vitaminer og mineraler, som vil forbedre dine sundhed i kroppen. Bio Super Slim Mix proteinpulveret består af protein, blå-grønne alger, klorellaalger og lucuma, som alle bidrager til din krops sundhed; således er det det bedste proteinpulver til opnåelse af dit vægtmål.

 • Seks økologiske superfoodstoffer i pulverform
 • Lav i kulhydrat
 • Rig på fibre
 • Rig på proteiner
 • Rig på vitaminer og mineraler
 • Velegnet til veganer og vegetarer

Bio Super Slim Mix er den perfekte løsning til opnåelse af dit vægtmål.

Ingredienser: Hamp Protein, blå-grønne alger, Lucuma, Guarana, klorellaalger

køb-proteinpulver

Bedste Proteinpulver til Styrke: Bio Super Sport Mix

Bio Super Sport Mix er et økologisk produceret proteinpulver, der hjælper med din krops generelle trivsel. Det betyder, at det kan være et af de bedste proteinpulvere til din krop for at få forbedret energi, styrke og livskvalitet.

bio-super-sport-mix-proteinpulver

Dette er et vegansk proteinpulver, der sammensætter andre kosttilskud, der er afgørende for dit velbefindende, såsom omega 3 syrer, vitaminer og mineraler. Ved at tage dette proteinpulver vil du ikke kun nyde godt af et højt proteinindtag, men du behøver heller ikke købe mange forskellige vitaminer og mineraler, da du får alt i en emballage.

 • Højt indhold af skinkeprotein
 • Rig på essentielle vitaminer og mineraler
 • Tilføjet energi fra Guarana
 • God kilde til Omega 3
 • Indeholder 7 naturlige superfoods
 • Økologisk lavet

Super Sports intelligensdesignede formel gør det til et produkt med mange fordele, der passer til alle lige fra uddannede atleter til afslappede hundeluftere. Skinke protein er en fantastisk måde at nære kroppen efter motion.

Ingredienser: skinkeprotein, kakao, blå-grønne alger, lucuma, maca, acai bær, guarana

køb-proteinpulver

Vegansk proteinpulver

Vegansk proteinpulver er lavet af alle de naturlige ingredienser, der følger den veganske filosofi. Alle de ovennævnte proteinpulvere er vegansk venlige.

Du skal blot vælge det veganske proteinpulver, der passer bedst til dine mål, hvad enten det er vægtkontrol, forbedring af muskelvækst eller styrke.

Husk, at proteinet er en væsentlig del af en sund ernæring. Selvom du ikke har en ret aktiv livsstil, vil Bio Super Sport Mix hjælpe dig med at få alt det protein, der er vigtigt for dig, når du lever på en vegansk kost.

Hvis du har en aktiv livsstil, skal du blot vælge et af de ovennævnte veganske proteinpulver, som passer bedst til dine mål.

Billig proteinpulver

Hvis du leder efter billig proteinpulver eller endda det billigste proteinpulver, skal du købe det i store mængder. Hvis du ønsker at købe et billigt proteinpulver, er det bedst at vælge store mængder og tage det som kosttilskud.

Hvis du leder efter billige proteiner, men ikke ønsker at købe proteinpulver, skal dine bedste valg være skummetmælk, kyllingebryst, tunfisk og kalkunbryst. Alle disse er fremragende proteinkilder.

Bedste Proteinpulver

Vi testede forskellige proteinpulvere, og de nævnte blev valgt af et stort flertal af mennesker, hvor hver især kan vælge deres bedste proteinpulvervalg baseret på deres mål og præferencer, herunder kropsmasse, bygningsstyrke eller bare at have en afbalanceret kost.

Læs mere om slankepiller og fedtforbrænding piller.

Bedste Proteinpulver Baseret på Dine Mål i 2019
5 (100%) 1 vote