fbpx

Du kan nøjagtig tracke alle dine daglige trin ved at bruge den bedste skridttæller du kan få i 2019 baseret på pris, kvalitet og udseende.

At gå 10 000 skridt hver dag kan have en signifikant positiv indvirkning på dit helbred såvel som dine fitnessmål. Det er dog ikke en nem eller spændende opgave at tælle skridtene selv. Det er derfor at det at have en skridttæller er en god løsning til at tælle dine daglige skridt.

En skridttæller kan komme i alle former og størrelser samt forskellige designs. Nogle tilbyder flere funktioner ud over skridttælling. Derfor anbefaler vi at bruge en skridttæller, der samtidig er et aktivitetsur. Til samme pris får du mange ekstra funktioner, der ikke kun hjælper dig med at nå dine daglige mål, men vil også hjælpe dig med at tælle kalorier, kontrollere dine overordnede sundhedsparametre og forenkle dine daglige arrangementer.

skridttaeller-aktivitetsur

Vi gik gennem den store skridttællermarked og valgte især for dig den bedste skridttæller, der også er et aktivitetsur. Hvorfor har flere gadgets, når du kan have en, der ikke kun tæller dine daglige trin, men vil også komme dig til nytte i de fleste daglige aktiviteter.

Så hvis du ikke vil komplicere dit eget liv ved at have en gadget til enhver aktivitet – er du kommet til det rigtige sted. HeatlhWatch aktivitetsuret er dit bedste valg med hensyn til pris, kvalitet, funktionalitet og udseende.

Hvorfor du bør overveje et skridttaeller aktivitetsur

At have et aktivitetsur er nyttigt i din hverdag. Ved at have et fitnessur vil du være i stand til at tracke din puls, overvåge søvn og få mere indsigt i din sundhed samt bruge det som en skridttæller til at spore dit daglige antal skridt.

Tracking af dine sundhedsparametre er især vigtigt, hvis du nyder at træne. At tracke din puls vil hjælpe dig med at vide, hvornår du har nået den optimale balance for kalorieforbrænding. Du vil også kunne spore de brændte kalorier. Et aktivitetsur er praktisk til at se eventuelle uregelmæssige aktiviteter i din puls under træningen, så du ikke overskrider dine grænser.

I dagens marked er der et stort udvalg af fitnessure. Men selvom de fleste tjener til samme formål, kan deres pris variere.

Det er muligt at få et aktivitetsur for så lidt som 25 EUR. Prisen kan dog være så høj som flere hundrede euro eller mere.

Det er derfor vi har håndplukket det bedste aktivitetsur baseret på funktionalitet og prisforhold. Det vil også se godt ud på dit håndled!

HeatlhWatch – den bedste skridtæller og aktivitetsur 2019

Som titlen antyder, er HeatlhWatch et sundhedsur. Denne skridttæller er perfekt ikke kun til at måle dine daglige skridt, men også sunhedsparametre i realtid. Ved at bruge dette aktivitetur, vil du drage fordel af:

 • Nøjagtig skridttæller til at spore dine daglige skridt
 • Registrerer nøjagtig din puls til enhver tid
 • Måler ilt i blodet og blodtryk
 • Detaljeret oversigt over din daglige fysiske aktivitet
 • Mulighed for at tage det med overalt, selv når du svømmer
 • Søvnovervågning
 • Modtagelse af opkald og beskeder
 • Planlægning af din tidsplan og træning baseret på vejret
 • Spil musik og skift sange på farten
 • Tag billeder gennem din telefon
 • Android og IOS kompatibel app
 • Langvarig garanti

Nøjagtig skridttæller til at tælle dine daglige skridt

Tracking af dine daglige skridt har aldrig været så nemt. Bær HeatlhWatch-skridttælleren på dit håndled hver dag, så du ved, hvor mange trin du har taget på daglig basis.

skridttaeller-aktivitetsur

Ved hjælp af denne funktion kan uret hjælpe dig med at tælle dine skridt nøjagtigt hele tiden. At have en separat skridttæller kan være trættende, da du har en ekstra gadget, som du skal sørge for at tage med dig hele tiden.

Når din skridttæller er indarbejdet i dit aktivitetsur, behøver du ikke længere at bekymre dig om dette.

Skridttaeller – Track din puls nøjagtigt til enhver tid

Det er ligegyldigt, om du træner, går en tur eller en anden af dine daglige aktiviteter. HeatlhWatch aktivitetsuret vil altid overvåge din puls. At kende din puls er især vigtigt for folk, der regelmæssigt træner, ældre mennesker og personer, der har kendte kardioproblemer.

HeatlhWatch aktivitetsur er en perfekt premiumkvalitet skridttæller, der ikke kun tæller de skridt, du har taget eller afstande, du har bevæget dig, men overvåger din puls præcist under alle træninger. Producenten af ​​dette ur har specielt udviklet denne funktion for at hjælpe folk med at træne på en sikker måde og med det bedste resultat.

skridttaeller-aktivitetsur

Vi bekymrer os alle om at have en sund og fit krop. For at opnå dette skal du træne regelmæssigt. Motion skal dog altid udføres på en smart måde for at opnå de bedste resultater. Hvilket betyder, at du skal have en perfekt balance i form af intensitet, varighed, frekvens og tilstand.

Din puls er en af ​​de vigtigste indikatorer, du kan bruge for at opnå dette. Når du overvåger din puls, kan du nemt nå den optimale intensitet i din træningsrutine, samt se, hvordan din krop reagerer på mere eller mindre intense træninger eller gåture.

Mål ilt i blodet og blodtryk

At have et aktivitetsur, der kan måle dit blodtryk og ilt i blodet er yderst vigtigt for alle, der dyrker sport eller nyder en mere aktiv livsstil.

Hypertension, der er bedre kendt som højt blodtryk, er en af de mest almindelige kardiovaskulære tilstande. Det kan føre til mange alvorlige sundhedsmæssige problemer, herunder slagtilfælde, hjerte-og karsygdomme og endda død. Derfor er det bedre at gøre alt, hvad du kan for at forhindre det.

Så i stedet for at have en simpel skridttæller har du et aktivitetsur, der vil overvåge dit helbred 24/7.

Detaljeret oversigt over din daglige fysiske aktivitet

Overvågning af din daglige fysiske aktivitet er afgørende for alle. Hvis du ikke træner, vil du vide, om du i det mindste tager de minimale 10.000 skridt på daglig basis takket være den skridttæller, der er inkluderet i aktivitetsuret.

Dette aktivitetsur vil hjælpe dig med at følge dine daglige aktiviteter og fortælle dig, om du skal tage flere skridt for at nå det daglige mål. Det kan også lykønske dig med dine fremskridt for at motivere dig.

Du kan tage det med dig overalt, selv når du svømmer

HeatlhWatch-aktivitetsuret ser ikke kun godt ud på dit håndled, men det fungerer også som en præcis skridttæller og tracker din hjertefrekvens. Det er også vandtæt, hvilket betyder at du kan tage det med dig, uanset hvor du er.

Dette aktivitetsur er IP67-certificeret og er fuldstændig vandtæt. IP67-certificeret betyder, at dette aktivitetsur er 100% støvtæt og vandtæt. Det kan klare op til 1 meters dybde under vand.

skridttaeller-aktivitetsur

Det betyder, at du ikke behøver at fjerne det, når du tager et brusebad, samt når du tager en svømmetur i poolen. Du kan bære uret 24/7. Men hvis du planlægger at dykke, er det bedst at tage uret af.

Søvnovervågning

Søvnovervågning hjælper dig med at vide, om du får nok kvalitetssøvn. Om du får nok søvn eller ej, spiller en afgørende rolle i at bestemme dit humør, vægt, træningsevne, produktivitet, energi og meget mere.

HeatlhWatch-aktivitetsuret hjælper dig med at tracke din søvn korrekt og overvåge den via en speciel app på din smartphone. Folk er mere tilbøjelige til at ændre deres vaner, når de tracker dem. Så overvågning af dine søvnmønstre kan forbedre ikke kun dit helbred, men også din generelle trivsel.

Så det er vigtigt, at du ikke kun har en skridttæller til at spore dine daglige skridt og helbred, men et aktivitetshold for også at tracke din søvn.

Planlæg din træning baseret på vejret

En gåtur kan nemt blive ødelagt af dårligt vejr. At kende nøjagtige vejrudsigter kommer til nytte, når du planlægger din gåtur.

HeatlhWatch aktivitetsuret bliver tilsluttet din telefon, og det vil være i stand til at give dig præcis vejrinformation med et tryk på en knap.

Du kan blot bruge HeatlhWatch aktivitetsuret til at planlægge dine gåture baseret på vejret.

Skift sange på farten

Med HeatlhWatch fitnessuret kan du nemt afspille musik, samt ændre sange på farten. Sådanne funktioner er meget nyttige, når du vil have din musik til at matche din træning eller din gåtur.

Når musik synkroniseres med din træning, hjælper det dig med at bevæge dig hurtigere, når din træning kræver mere energi. Musik kan også hjælpe med at motivere dig. Hvis du dyrker cardio, kan rytmisk musik hjælpe dig med at holde farten oppe.

Skridttaeller- Android og IOS kompatibel app

Det er ligegyldigt, om du er en IOS eller en Android-bruger, HeatlhWatch Fitness Watch vil virke med begge systemer. I nogle tilfælde er fitnessure kun kompatible med ét operativsystem, men det er ikke tilfældet med HeatlhWatch fitnessuret.

skridttaeller-aktivitetsur

Alt du behøver at gøre er simpelthen at downloade appen til din smartphone, tilslut den til dit fitnessur og begynde at tracke. Selvom du med tiden skulle vælge at skifte mellem operativsystemerne, vil du ikke have problemer med at bruge dit ur, da HeatlhWatch Fitness Watch er perfekt kompatibel med både IOS og Android smartphones.

Langvarig garanti

HeatlhWatch fitnessuret er ikke kun vand- og støvtæt for at sikre en lang levetid, men kommer også med en 3 års garanti! Og det er meget for et smartwatch. At kunne tilbyde en langvarig garanti sikrer, at du får et højkvalitets, langvarigt produkt.

Hvad er mere irriterende end at skulle købe et nyt smart skridttæller hvert år? Så spild ikke penge på lav kvalitet og dyre fitnessure. Få den der har det perfekte forhold mellem kvalitet og pris – HeatlhWatch aktivitetsur.

Læs mere om sund kost, slankepiller og vægtkontrol.

Bedøm