fbpx

I den moderne verden, er vi konstant udsat for et stigende antal kemikalier i den mad vi spiser, den luft vi indånder, kosmetik vi bruger osv.

Der kommer et tidspunkt i enhvers liv, hvor du føler, at din krop har brug for en pause fra det hele og kræver lidt frisk luft og en udrensningskur  for at have et klarere sind og en bedre sundhed i almindelighed.

Ikke alene fortæller kroppen os, at det kræver en udrensningskur  ved at sende os signaler, såsom humørsvingninger, følelser af træg, ændringer i kropsvægten og meget mere.

Din krop er den eneste du har, det er derfor at du er nød til at tage dig af den ordtenligt for at have det godt. Undersøgelser har også vist, at høj eksponering over for kemikalier i vores hverdag kan påvirke vores generelle velvære, samt kropsvægt.

Derfor kan regelmæssige sunde udrensninger være fordelagtige for vores krop og velvære. Udrensningskur af din krop kan gøres på flere måder. De mest populære metoder inkluderer at følge en specific diæt der hjælper din krop med at rense sig selv og brugen af naturlige tilskud der fremskynder processen af afgiftning og eliminerer toksiner fra din krop, resulterende i et bedre velvære.

Ikke alene vil din krop slippe af med de akkumulerede toksiner, din lever vil blive rengjort så godt, at det vil resultere i vægttab.

Hvordan udrensningskur virker

Hele udrensningskur processen starter ved din lever. Selv om det er en kompliceret process, vil vi forsøge at forklare det så enkelt som muligt.

Som du sikkert ved, er din lever ansvarlig for at fjerne toksniner og for at nedbryde de ting du spiser eller drikker, såsom alkohol. Udrensningskur har to faser. Under den første, bliver alle de giftige stoffer omdannet til meget reaktive metabolitter (intermediære slutprodukter af metabolismen) som i den anden fase af udrensningskur udskilles toksiner ud af din krop.

Det er ikke kun leveren, der deltager i udrensningskur, andre organer, såsom lungerne eller nyrerne spiller også en væsentlig roll i rensningen. Toksiner påvirker alle dine organer. Det er blevet videnskabeligt bevist, at toksiner ophobes i små mængder, for eksempel fra frugt og grøntsager købt fra supermarkedet, der er blevet sprøjtet med toksiner til at vare længere og spist på en daglig basis er mere farligt for dit helbred.

Selvom reaktionen på toksinerne ikke er umidelbare, vil din krop begynde at vise tegn, såsom værre generelt velværd samt stigende vægt.

Vægtøgning på grund af toksiner

Normalt detoksikerer kroppen sig konstant. Men på grund af den store mængde af toksiner vi indtager på en daglig basis fra den mad, vi spiser, den luft vi indånder, den receptpligtige medicin vi bruger fører til akkumulationen af toksiner der overvælder kroppen for meget til at den kan rense sig selv.

Dette fører til en sygelig følelse, bremser metabolismen og føger til hævelser samt vægtøgning.

Det er derfor, at en gennemgang af en udrensningskur  flere gange om året vil hjælpe dig med at føle sig bedre, rydde dit sind samt med at tabe flere kilo vægt.

Effektiv udrensningskur  for at tabe sig og for at forbedre generelle sundhedsmæssige krav reducere eller fjerne din eksponering for, hvad der skaber en giftig belastning. udrensningskur   kræver også at give din krop med alt, hvad det kræver at optimalt afgifte. Da fødevarer er en af de største kilder til toksinger i vores hverdag, vil fødevarer også være det vigtigste element i udrensningskur   af din krop. Vi afgifter os jo konstant og spiser flere gange om dagen.

Naturlig udrensninskur med mad

At følge en sund diæt er den vigtigste del af udrensning. Start med at fjerne fødevarer, der forstyrrer afgiftning eller fødevarer der forgifter din krop. Disse omfatter fructose, som kan findes i sodavand (som høj-fructose majssirup), frugtsaft og kommercielle juice udrensningsprodukter.

Mange undersøgelser viser, at sukker kan blive en af de vigtigste bidragere til kroniske sygdomme som fedme. Fructose forstærker problemer inklusive kronisk inflammation og oxidativ stress både stærkt bidrage til fedme.

Efter en naturlig udrensningskur  kræver også at undgå transfedtsyrer og beskadigede fedtstoffer. Disse fedtstoffer findes i forarbejdede fødevarer – etiketten siger ”lavt fedtindhold”.  

At være følsom over for specifikke fødevaregrupper kan også tilbageholde vægttabsprocessen og forværre toksicitet ved at gøre din tarm mere gennemtrængelig, der tillader toksiner at komme ind i blodbanen. De fleste almindelige grupper af fødevarer, som folk har tendens til at have lav-tolerance omfatter gluten, mejereiprodukter, soja og majs. Når du er i gang med en udrensning, bør du holde dig fra disse fødevarer i mindst tre til fire uger.

Mad du bør spise under udrensningskur  

Her vil du finde en liste af fødevarer, som du bør spise under din udrensningskur  for at opnå de bedste resultater og for effektivt at afgifte din krop:

Grøntsager

Grøntsager – Vælg ikke stivelsesholdige grøntsager, der er rige på fiber pythokemikalier, disse omfatter forskellige grønne ting og de fleste grøntsager der vokser over jorden. Prøv at undgå grøntsager med masser af stivelse, såsom kartofler.

Fedstoffer og olier – Naturlige olier og fedtstoffer, herunder kokosolie og olivenolie er vigtige for at levere energi til afgiftningsprocessen.

Proteiner

Proteiner – De er afgørende for hele udrensningsprocessen. Prøv at spise organish kød og skaldyr fanget i vildmarken. Proteiner er afgørende for at understøtte afgiftningsprocesserne.

Bælgfrugter – De er en god kilde til opløslige og uopløslige fibre. Desuden er de rige på aminosyrer. Det er derfor, du bør inkludere bælgfrugter som bønner og linser i din udrensning.

frugter

Frugter – Økologisk dyrkede fødevarer uden kemikalier indeholder en række pythonæringsstoffer såsom lutein. De er fremragende til udrensning, da de er en god kilde af fibre og vand.

Nødder og frø – Prøv mandler, solsikkefrø, valnødder og andre frø for en sund snack. Nødder og frø er fremragende kilder til fribre, der består i korrekt udskillelse og eliminering.

Mad du bør undgå under udrensningskur  

Neden under vil du finde en liste af fødevarer, som du bør undgå at spise under din udrensningskur  , da de vil bremse hele processen:

Alkohol – Når du går på udrensningskur  er det vigtigt at fjerne alkohol og give din lever den pause den fortjener eftersom alkohol er meget giftigt

Stivelse – Stivelse er vanskeligt at fordøje og når du går på udrensningskur  er det bedst at spise fødevarer, der er let fordøjelige.

Sukker – Sukker er fuldt af kulhydrater og sænker udrensningsprocessen

sukker

Forarbejdede fødevarer – Forarbejdede fødevarer indeholder normalt en masse toksiner og er svære at fordøje. Det bremser udrensningskur .

Salt – At bruge store mængder af salt I din mad øger kroppens opbygning af vand. At spise en masse sand fører til en oppusted følelse.

fastfood

Fastfood – Fastfood er normalt lavet med store mængder af forarbejdede fedtstoffer og oilier, det er derfor, du ikke bør spise dem under en udrensning.

Trans Fedtstoffer – Læs sektionen om fastfood.

Udrensningskur 3 dage

For at opnå de bedste og hurtigste resultater, anbefales det at indarbejde naturlige kosttilskud, der har høje antitoksidanter og andre retsmidler, som øger den naturlige udrensningsproces.

Hvis du ønsker at gennemføre en udrensningskur 3 dage, kan du starte med at bruge detox tone. Du kan bruge det i et par dage, men for at opnå de bedste resultater, anbefales det at gennemføre hele forløbet.

3 dages detox kur – Detox tone

Detox Tone er en naturlig plantebaseret afgiftnings-tilskud forstærket med Bentonite Clay. Dette tilskud vil hjælpe dig til at føle dig lettere og sundere.

udrensningskur-detox-tone
 • Designet til at rense og tone kroppen indefra
 • Naturlige ingredienser for fordøjelse
 • Med ingefær, chorella og aloe vera
 • Beriget med purificerende bentonit
 • Ideel som del af toksinreducering
 • Vegansk og vegetarisk

Ideel til dem, der søger en naturlig detox for en kur, samt dem der elsker den dejlige følelse efter en udrensning, Detox tone kan være perfekt til en bred vifte af kost planer og livsstilsformer. Du kan bruge det som udrensningskur 3 dage  eller længere.

Detox tone består a fen række premium plantebaserede ingredienser, omhyggeligt udvalt til at give dig og din krop det bedste. Så uanset om du er på udkig efter hjælp med udrensning, øge energi og vitalitet, eller bare ønsker at forbedre din indre velvære, detox tone kan være det rigtige tilskud til dig.

Udrensningskur 7 dage

I mange tilfælde vælger folk at tage en “detox-uge” eller en udrensningskur 7 dage. Men baseret på anmeldelser og virkelige oplevelser, er den bedste måde at nå frem til en vellykket udrensningskur  en 10-dages detox-oplevelse.

Når din krop er meget forgiftet er en af sideefekterne forstoppelse. Dette er en meget ubehagelig følelse. Derfor vil det at tage en intensive naturlig kolon rengøring give dig en lettende følelse samtidig med at det virker som en effektiv udrensning. Nogle siger at det er nok at rense sig igennem udrensningskur 7 dage, men vi anbefaler en fuld 10-dages udrensning.

Intensiv Kolon Renser

Når du er forstoppet, har du luft I maven og føler dig oppustet. Som nævnt før er det ikke særligt sjovt og kan blive ganske ubehageligt. Hvis du allerede har forsøgt at undgå visse fødevarer og spise mere fibre end normalt, er den bedste måde at rense din krop på ved hjælp af naturlige kosttilskud såsom Intensiv Kolon Renser.

udrensningskur-intensive -colon-cleanse
 • Lavet til at hjælpe med forstoppelse, luft i mave og oppustethed
 • Indeholder calium til bedre fordøjelse
 • Beskytter cellerne fra oxidative stress
 • Beriget med Lactobacillus Aciodophilus & Bifobacterium
 • Understøtter de venlige mavebakterier.

Intensiv Kolon Renser kan være det perfekte valg for dem, der søger en udrensningskur  og afgiftning af deres system i kroppen på en sund og positiv måde. Forskellen mellem denne udrensningsløsning er ikke kun en nem 10-dages forgang, som betyder at du ikke behøver at bekymre dig om en vedvarende og langvarig brug.

Udrensning af kroppen

At gennemføre en rensning hjælper dig ikke kun til at udrensning af kroppen, men hjælper også med at rense dit sind. Hvis du ikke blot ønsker at genstarte din krop, men også dit sind så bør du gennemføre en god udrensningskur. Den bedste måde at gøre det på er at starte med at regulere din kost og ved at tage udrensnings supplementer. På denne måde vil du rense dit sind, din krop og din sjæl. Husk, at det kun er dig der kan tage sig af din krop.

Det der virker bedst, når du ønsker at slappe af er at lave aktiviteter, der hjælper dig med at slappe af, såsom yoga, meditation og endda at drikke te.

Vidste du, at du kan få en afslappende kop te samtidig med at du kan øge din krops udrensningsprocess? Ikke nok med at det renser dit sind, men det hjælper også din samlede sundhed. Du vil ikke længere føle dig træt og du vil tabe dig et par kilo.

Udrensnings te – udrensning af kroppen

Denne detox te er designet til at hjælpe dig med at rense kroppen fra skadelige toksiner og urenheder. Fremstillet af en række beroligende og afslappende naturlige ingredienser, hvilke alle er blevet valgt på grund af deres fordelagtige egenskaber og deres smag.

udrensningskur-udrensnings-te
 • En god og sjov måde at detoxe på
 • Indeholder både morgen og aften
 • Komplett 28 dages program
 • Hjælper med at rense kroppen for toksiner
 • Ideel til dem, der føler sig meget oppustet
 • Veganervenlig og vegetarvenlig

Detox te er et kraftigt detox-værktøj lavet af en blanding af naturlige botaniske ekstrakter uden tilsatte kemikalier konserveringsmidler eller parabener. På denne måde ved du præcis, hvad du for ind i din krop. Dett kan støtte kroppen døgnet rundt for at hjælpe dig med at føle dig fornyet og genoplevet hele dagen.

Udrensningskur
5 (100%) 1 vote